Daikin Altherma 3 Bluevolution warmtepomp

De nieuwe norm voor warmtepompen

Topprestaties

Daikin Altherma 3 wordt aangestuurd door Bluevolution,een technologie die Daikin zelf heeft ontwikkeld voor een geoptimaliseerde en geheel nieuwe compressor technologieën het koudemiddel R-32.Het energieverbruik vermindert dankzij de topprestaties vanonze warmtepomp met het hoogste energielabel: A+++*.Bovendien is de Daikin Altherma 3 bekroond met de Europese certificering HP Keymark.


Laagste milieu-impact
De warmtepomp van de Daikin Altherma 3 maakt optimaal gebruik van de buitenlucht als hernieuwbare energiebron. Dit is dé eerste lucht/water warmtepomp, waarin het nieuwe koudemiddel R-32* wordt gebruikt. Hij verwarmt uw huis en zorgt voor de warmtapwaterproductie, terwijl de CO2-uitstoot tot een minimum wordt beperkt.
* R-32 heeft het laagste Global Warming Potentiaal (GWP) van alle koudemiddelen: slechts 32% in vergelijking met de huidige koudemiddelen.


Vernieuwd design
In uw leefruimte draait het om de verwarmingsoplossing. De Daikin Altherma 3 heeft een compleet nieuw uiterlijk, zodat hij nog minder opvalt. Kies een kleur: wit of zilvergrijs!


Past overal
Het vloermodel bevat een geïntegreerde warmtapwatertank van 180 of 230 liter, terwijl het vloeroppervlak klein blijft met 60 x 60 cm. Het vloermodel past in de meeste woningen. Mocht de installatieruimte dat vereisen, is er een gelijkwaardig wandmodel verkrijgbaar. Doordat de warmtapwatertank een apart onderdeel is, is de opstelling flexibel. De Daikin Altherma 3 is volledig opnieuw ontworpen, waardoor de installateur minder tijd nodig heeft voor een snelle en eenvoudig uit te voeren installatie en een ongecompliceerd onderhoud.
Bovendien kan hij op eenvoudige wijze op het buitendeel, het toppunt van compactheid, worden aangesloten.

 Daikin Altherma 3 EHVH04S18D3V+ERGA04DV 4kW 


Vraag naar de actie voorwaarden of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan 

Ook voor hybride warmtepompen kunt u bij ons terecht

 

 

 

*De volgende werkzaamheden zijn inbegrepen bij een standaard installatie: 

- Het plaatsen van de binnenunit en plaatsen van de buitenunit inclusief bevestigingsmateriaal opstellingsbalken of wandbeugels.

- 5 meter Koperen leidingen met isolatie en elektrische bekabeling tussen de units.

- opbouw 2 meter afwerkgoot is inbegrepen.

- Het boren van 1 doorvoer (55 mm) naar buiten inclusief afdichten.

- Spanning moet reeds aanwezig zijn bij het binnen-deel en het buiten-deel (afzekerwaarde  op aanvraag) 

- Afpersen van leidingen en  vacumeren en  vullen met koudemiddel.


- Bij installatie van cv-systeem en waterleidingen worden standaard alle benodigde  beveiligingen, onderdelen en materialen vervangen. Dit zijn o.a. vuilfilter, inlaatcombinatie, veiligheidsventiel, buis en aansluitmaterialen.

- Alle waterleidingen, cv leidingen en vwa binnen 1 meter rondom het toestel aanwezig te zijn.

- Instellen en controleren werking warmtepomp.

- Opruimen van werkmaterialen en dergelijke.

- Korte instructie aan gebruiker.


- Prijzen zijn inclusief 21% BTW