DAIKIN Comfora FTXP wand-model Bluevolution R32

Dé oplossing voor thuis en op het werk


Perfect comfort 

Een vlak, stijlvol voorpaneel past moeiteloos in elk interieur en is eenvoudiger schoon te maken Het verticale autoswingsysteem in deze wandmodellen zet de uitblaas lamellen omhoog en omlaag om de lucht doeltreffend over de ruimte te verdelen. De turbomodus zorgt ervoor dat de ruimte snel kan opwarmen of afkoelen voor maximaal comfort. 


Weinig geluid 

Met een geluidsdruk tot 20 dBA werkt de nieuwe Comfora bijna onopgemerkt voor een goede nachtrust,


Bluevolution R32

Daikin introduceerde R-32 voor het eerst in 2012. Dit koelmiddel heeft een laag aardopwarmingsvermogen van 675 en een hoge energiezuinigheid, en is bovendien erg veilig en betaalbaar. Sinds 2016 biedt Daikin een uniek Bluevolution-assortiment dat de lat voor residentiële airconditioning opnieuw een stuk hoger legt. Een intelligent en vernieuwend design combineert een ongeëvenaard rendement met een hoog comfort. Een trouwe vriend die nooit voor problemen zorgt Het gebruik van R-32 is geen onbekend terrein aangezien R-410A een combinatie is van 50% R-32 en 50% R-125. Verder biedt dit enkelvoudige koelmiddel het voordeel dat het geen risico op fractionering of glij problemen inhoudt en dat het eenvoudiger te hervullen en te recyclen.


De Daikin Comfora modellen zijn leverbaar vanaf 2,0 kW koelvermogen (geschikt voor ruimtes met een inhoud 65 m³) tot wand-modellen met een koelvermogen van 7,1 kW (geschikt voor ruimtes met een inhoud van 220 m³)


 

Belangrijkste kenmerken

  • Seizoensrendement met waarden tot A++ in zowel koel- als verwarmingsmodus.
  • Met een geluidsniveau van slechts 20 dB(A) is het systeem nauwelijks hoorbaar.
  • Stijlvol wandmodel dat past op iedere wand en in elk interieur, ideaal voor montage boven een deur.
  • Zilverfilter voor allergeen verwijdering en luchtzuivering: vangt allergenen op zoals pollen en huisstofmijt.
  • Kies voor een R-32 product om de milieu-impact met 68% te reduceren in vergelijking met R-410A systemen en rechtstreeks uw energieverbruik te verlagen, dankzij het hoge energierendement.
  • 3D-luchtstroom combineert verticale en horizontale auto-swing en zorgt ervoor dat de warme of koele luchtstroom zelfs in grote ruimtes tot in de verste hoeken komt.
  • Het ontvochtigingsprogramma vermindert de luchtvochtigheid zonder schommelingen in de kamertemperatuur.
  • Door de verticale auto-swing is het mogelijk om de uitblaas lamellen automatisch verticaal te laten bewegen voor een gelijkmatige luchtstroom en temperatuurverdeling in de ruimte.
  • Online controller (via optionele WLAN-adapter): bedien uw binnendeel vanaf welke locatie dan ook met een app, via uw lokale netwerk of het internet en beheer uw energieverbruik.Product kenmerken DAIKIN Comfora


Het Daikin Comfora FTXP20A wand-model 

Geschikt voor ruimtes tot 60 m³

 

Nu voor de actie prijs van € 1.550,00 inclusief montage*
 

Vraag naar de actie voorwaarden of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan  

  

 

* De volgende werkzaamheden zijn inbegrepen bij een standaard installatie: 

- Het ophangen van de binnenunit en plaatsen van de buitenunit inclusief bevestigingsmateriaal, opstellingsbalken of wandbeugels 

- 5 meter Koperen leidingen met isolatie en elektrische bekabeling tussen de units opbouw 2 meter afwerkgoot is inbegrepen

- Het boren van 1 doorvoer (55 mm) naar buiten inclusief afdichten

- Elektrische aansluiting. Zekering t.b.v. airco moet reeds voorzien zijn (minimaal 16 A voor airco's tot 3,5kW, daarboven 20 A) 

- Condens afvoer van binnen naar buiten van maximaal 4 meter met natuurlijke afschot 

- Afpersen van leidingen en units, vacumeren, vullen met koudemiddel, Instellen en controleren werking airco 

- Opruimen van werkmaterialen en dergelijke 

- Korte instructie aan gebruiker.


- Prijzen zijn inclusief 21% BTW