Koudetechniek Koel en vriescellen en koelmeubelen

 

Swinkels Installatietechniek zorgt voor de correcte installatie van koel- en vriescellen en koelmeubelen. Een volledig op maat gemaakte koel- of vriescel, bijhorende deuren naar keuze en alle mogelijke inrichtingen.  U kunt kiezen uit tal van opties bij de dikte van sandwichpanelen, grootte van de koelkamer en type deuren.  Zowel in nieuwbouwprojecten, verbouwingen en bestaande projecten plaatsen wij de koelcel die voldoet aan de noden van uw zaak of woning. Elke koelcel wordt voorzien van een aangepaste koelinstallatie. Afhankelijk van de gewenste temperatuur, gebruiksdoel en bewaringsvereisten passen wij de koelgroep aan.  Om uw koelcel optimaal te benutten is het van het grootste belang de juiste rekken te selecteren. 


Onderhoudscontract

Indien uw koelinstallatie en/of airco van cruciaal belang is voor uw onderneming en iedere storing u handen vol kost, dan u kunt u het risico op storingen reduceren door een onderhoudscontract af te sluiten bij Swinkels Installatietechniek

Wij beheren dan op afgesproken tijdstippen uw koel technische apparatuur op staat van slijtage en lekkage. Deze intensieve check-ups garanderen U dat de kans op storingen tot een absoluut minimum wordt gereduceerd. Daarbij komt, dat goed onderhouden installaties tot -60% minder energie verbruiken!

Het beheren van het onderhoudscontract is in de eerste plaats een must voor uw installatie, maar het is ook de ideale manier om u in orde te stellen met de hedendaagse milieuwetgeving “Uitbating van koelinstallaties”.

Zo’n onderhoudscontract is trouwens bijzonder flexibel. Wij luisteren naar uw wensen en bekijken uw persoonlijke situatie en wij verzekeren u een optimale service.

Neem contact met ons en wij bezorgen u zo snel mogelijk een compleet vrijblijvende gedetailleerde offerte voor een onderhoudscontract. Zowel uw bestaande als uw nieuwe installaties komen daarbij in aanmerking.Wilt U meer informatie of welke mogelijkheden er zijn? 

 

Laat het ons weten of vul het contact formulier in