PANASONIC BZ-serie wand-model R32  


Nieuw super-compact design
De nieuwe binnen-units hebben nieuwe afmetingen. Deze zijn nog maar 779 mm breed, waardoor deze perfect boven een deur te plaatsen zijn.


Meer comfort met Aerowings

Om het comfort te verhogen, is het nieuwe BZ-model uitgerust met Aerowings. Superieure luchtverdeling Aerowings bestaat uit twee onafhankelijke kleppen die meer controle geven over de verdeling van de lucht. Zonder Aerowings, met een directe luchtverdeling, blijft de airconditioning gericht op één punt. Daardoor kan het koud aanvoelen, omdat er continu koude lucht wordt geblazen op hetzelfde punt.


PM2,5 filter
Het PM2,5 filter haalt stof, vuil en bacteriën uit de lucht. Deze fijne deeltjes zijn afkomstig van door de mens veroorzaakte vervuiling zoals verbranding van fossiele brandstoffen, industriële processen, maar ook sprays en stof die door de lucht wordt meegenomen.


Koudemiddel R32

Panasonic beveelt R32 aan, want dit is beter voor het milieu Het nieuwe koudemiddel R32 is beter voor het milieu door de lage global warming potentiaal (GWP). De GWP geeft de maat aan van CO2 uitstoot. De CO2 uitstoot zorgt voor een deken om de aarde waardoor de warmte op de aarde blijft en de aarde opwarmd. Als we dit vergelijken heeft R32 nog maar een 1/3 van de GWP t.o.v. R410A. In Europa zijn er afspraken gemaakt om de hoeveelheid GWP te reduceren. Door de introductie van R32 wordt er voldaan aan de toekomstige regelgeving van 2025. Panasonic neemt zijn maatschappelijke verantwoording om het milieu en de opwarming van de aarde te reduceren.


De Panasonic FZ modellen zijn leverbaar vanaf 2,5 kW koelvermogen (geschikt voor ruimtes met een inhoud 75 m³) tot wand-modellen met een koelvermogen van 6,0 kW (geschikt voor ruimtes met een inhoud van 200 m³)


De nieuwe BZ Inverter modellen, Krachtig en efficiënt 


  • Nieuwe BZ, compact en efficiënt
  • Compact, elegant design en slechts 779mm breed
  • Schonere lucht door het PM2,5 filter
  • Super stil! Slechts 20dB(A)
  • Meer comfort met Aerowings
  • Energiezuinig: A++ energielabel
  • Optioneel: telefoon bediening en voice control


Product kenmerken Panasonic FZ serie


Het Panasonic KIT-BZ25WKE wand-model 

Geschikt voor ruimtes tot 75m3

 

Nu voor de actie prijs van € 1.400,00 inclusief montage*
Vraag naar de actie voorwaarden of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan 

 


De volgende werkzaamheden zijn inbegrepen bij een standaard installatie: 

- Het ophangen van de binnenunit en plaatsen van de buitenunit inclusief bevestigingsmateriaal, opstellingsbalken of wandbeugels 

- 5 meter Koperen leidingen met isolatie en elektrische bekabeling tussen de units opbouw 2 meter afwerkgoot is inbegrepen

- Het boren van 1 doorvoer (55 mm) naar buiten inclusief afdichten

- Elektrische aansluiting. Zekering t.b.v. airco moet reeds voorzien zijn (minimaal 16 A voor airco's tot 3,5kW, daarboven 20 A) 

- Condens afvoer van binnen naar buiten van maximaal 4 meter met natuurlijke afschot 

- Afpersen van leidingen en units, vacumeren, vullen met koudemiddel, Instellen en controleren werking airco 

- Opruimen van werkmaterialen en dergelijke 

- Korte instructie aan gebruiker.


- Prijzen zijn inclusief 21% BTW